opc_loader
Merken

Chocoladeletters

De dagen worden korter, de herfst heeft zijn intrede gedaan en voor we het weten is het jaar alweer bijna om.
Maar niet voordat we Sinterklaas hebben gevierd en daar hoort natuulijk een lekkere chocolade letter bij.
Alweer voor het vierde jaar op rij hebben wij de overheerlijke chocoladeletters van onze chocolatier Liabchoco in ons assortiment opgenomen.
En nu het vanwege het coronavirus niet voor iedereen mogelijk is om naar de te winkel komen, bieden we de letters ook in onze webshop aan, MAAR..........
Vanwege de kwestbaarheid van het product kunnen de letters alleen maar afgehaald worden in onze winkel of wanneer u binnen de Egmonden woont bezorgen wij ze gratis bij u thuis.

De letters zijn in diverse smaken leverbaar. De luxe handgespoten letters kunnen op bestelling geleverd worden in alle letters van het alfabet. De gegoten/gevulde letters zijn alleen verkrijgbaar in de letter S.

Voor particulieren geldt een uiterste besteldatum van 24 november 18:00 uur. De letters liggen dan uiterlijk 4 december voor u klaar in onze winkel, of wij bezorgen ze uiterlijk 4 december bij u thuis.
Voor zakelijke bestellingen geldt een uiterste besteldatum van 31 oktober 18:00 uur. Uw bestelling is dan ruim voor sinterklaas  bij u binnen. Ook voor onze zakelijk klanten geldt dat de letters alleen bij ons in de winkel kunnen worden opgehaald, of binnen de Egmonden bij u worden bezorgd.

Let op: uw bestelling wordt alleen in behandeling genomen, wanneer de letters direct bij de bestelling (via Ideal of Billinck) betaald worden. Afrekenen bij afhalen is helaas niet mogelijk.
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1