opc_loader

Earth Coffee (Biologisch)

Artikelnr: Earth Coffee
Mocca D\'Or

De EARTH Coffee espressomelange is een biologische koffiemelange, waarvan de ruwe koffiebonen afkomstig zijn uit Peru, Mexico en Guatamala. Deze biologische koffie is vol en zacht van smaak met een intens aroma. Tot slot is deze melange uitermate geschikt voor de bereiding van een espresso als koffievariant.

 

24,65
Gewicht
Maling
Artikelnummers
EAN:
8715579004640
Voorraad
Voorraad:
  10  items
Verzendmethode
DHL (3-5 werkdagen):
4,95
Levertijd:
3-5 werkdagen

De EARTH Coffee espressomelange is een biologische koffiemelange, waarvan de ruwe koffiebonen afkomstig zijn uit Peru, Mexico en Guatamala. Deze biologische koffie is vol en zacht van smaak met een intens aroma. Tot slot is deze melange uitermate geschikt voor de bereiding van een espresso als koffievariant.

Deze koffie is ontwikkeld in samenwerking met EARTH Concepts, van het welbekende Earth Water. EARTH Concepts doneert 100% van de nettowinst aan waterprojecten in Azië en Afrika. Zij vraagt dus niet om vrijwilligerswerk te doen of te doneren. Je hoeft alleen maar EARTH water,- koffie en thee te kopen. Daarnaast doneert Mocca d’Or via de Mocca d’Or Foundation aan projecten die direct een verbetering opleveren in de levensomstandigheden van de lokale bevolking op de koffieplantages.


Earth Coffee (Biologisch) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items