opc_loader
Merken
Gastenboek
Geen reacties geplaatst
Breuk

Wanneer iets beschadigd bij u aankomt is dat in de eerste plaats natuurlijk erg vervelend. Door onze aandacht voor het verpakken van onze producten proberen wij dit natuurlijik te voorkomen, maar helaas is het niet volledig uit te sluiten.

Heeft u uw producten beschadig ontvangen, dan verzoeken wij u ons daarvan direct, doch uiterlijk binnen 2 dagen hiervan in kennis te stellen. Dit kunt u doen door een e-mail met foto's van de beschading, uw bestelnummer en de artikelnummer te sturen aan info@koffiebartasty.nl. Nadat wij dit beoordeeld hebben en indien akkoord sturen wij u, uiteraard kosteloos, een nieuw exemplaar toe.

Retourneren

Wilt u een artikel terugsturen, vul dan het retourformulier in en stuur het pakket op eigen kosten terug. Het melden van de retour moet binnen 30 dagen en daarna hebt u 14 dagen om het terug te sturen. 

Artikelen die u wilt retourneren dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Tevens moeten ze voorzien zijn van de oorspronkelijke verpakking incl. kaartjes, stickers en eventuele cadeauverpakking. Wij betalen het aankoopbedrag van de heenzending binnen enkele werkdagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen aan je terug. We behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen bij beschadigde producten waarbij het duidelijk is dat dit door toedoen van de consument is gebeurd. Wanneer de gehele order wordt teruggestuurd betalen wij u ook de eventueel door u betaalde bezorgkosten terug.

Het retourformulier kunt u hier downloaden.


Koffiebar Tasty
Voorstraat 103
1931AJ Egmond aan Zee
Nederland
0657862167
webwinkel@koffiebartasty.nl
IBAN: NL65ABNA0556672399
BIC: ABNANL2A
KvK: 67972047
Btw: NL857248169B01

Contact

*